Tuesday, April 9, 2013

kelam III


tak payah nak butthurt bila orang kutuk kerajaan. kenapa aku boleh rilek bila org kutuk
pr. kelam!

cerita dia apa-apa pon tak payah kelam sangat. kita tengok je nanti.

kelam II


tak payah kelam. aku pilih medium blog, pasal ni medium yang orang boleh pilih
untuk baca atau tak. bukan macam twitter yang mana kau takde pilihan lain
selain baca sebab scroll-scroll muka kau berkempen.
kalau facebook sakit-sakit kita hide je orang tu.

kelam I


memandangkan topic ni sangat hangat, aku ada beberapa benda nak cakap

1)tak payah kelam sangat.
2)tak pernah nak dibagi peluang macam mana nak tau kebolehan dia.
3)tak payah kelam nak takut bagai, tak ada benda yang tergadai pon.
4)kita tak pakai baju yang sama kan untuk lebih 50 tahun. kita tukar untuk nampak lebih cantik dan kemas.
5)kita berfikir bukan mengikut.
6)baju dah lusuh, buang je.