Sunday, August 21, 2011

damn damn damn

tujuh page yang penuh dengan taik. arghhhh!!!!!

Thursday, August 18, 2011

gangster Tunku Durah

Hai, nama saya Nana Iliyanah. Hari ni 19/8/11 adalah birthday saya. 
nickname saya dulu Nanakamu. Pasal abang saya punya nickname dekat hostel dulu abangkite.
Saya orang Melakeee.
Dulu saya gangster sekolah. 
penah kena lempang dengan cikgu.
penah juga keca cubit sampai lebam.
tapi sekarang saya dah jadi setiausaha yang boleh goda bos.
dan hari ni 19/8/11 adalah birthday saya.



*dalam byk2 gamba kau, gamba last ni faveret aku. haha
ok ok, aku tau kau ada banyak gamba aku yang hodoh-hodoh. dan kau pon boleh kenakan aku balik. tapi simpan la niat kau tu sebab hari ni kan birthday kau :D

aku rasa ini perkara paling kiut dari classmate aku.



mimpi

aku rasa aku kena carik penilik mimpi lah. aku kena tanya dia maksud-maksud mimpi.
malam tadi aku mimpi lagi aku kena serang.
asyik-asyik mimpi aku terancam.
tak ada benda lain. mesti ramai-ramai serang aku sorang.
hari tu aku jadi askar. ingatkan aku akan jadi hero.
rupanya aku kena serang.
ni, malam tadi, kena serang lagi dengan gangster-gangster dekat-dekat dengan tadika aku dulu.

ntah bila nak mimpi jadi princess ke, jadi doktor ke, jadi director ke -.-"

Saturday, August 13, 2011


susah jugak kalau ayah pon dah ada pesbuk ni.
rasanya dah kena buat jadual masa untuk masing-masing online.

Sunday, August 7, 2011

$%^&*

aku rasa aku ni zombie lah. 
pasal aku suka sangat makan otak-otak

aku rasa aku terkenan steve irwin lah.
pasal aku suka sangat main snake.

aku rasa aku akan jadi superhero lah
pasal aku jatuh tingkat 12 tak mati pun.

aku rasa aku ..... busuk lah
pasal aku tak mandi dari pagi tadi.