Monday, October 18, 2010

semut, kura-kura, ayam dan selandak

apa yang gelabah bena banyak sangat semut ni
aku rasa kat dalam laptop aku ni dah di penuhi dengan semut lah
bunuh sekor, keluar sekor. aku spray kang laptop yang jahanam.
rasa macam nak tukar laptop lah
ceh cakap macam ada duit.

eh aku masuk karisma. wakil uitm puncak. ececeh power x bunyi dia?
tapi memang aku yang paling bangang la kot kat group tu
fitnes aku cam kura-kura
lari 10 round dah mengah2 macam nak tercabut jantung
*peh menyirap pulak aku dengan semut ni
kang lawan 3 minit, sedut air 3 botol. 1minit=1botol
menang belum tau lagi
kalau semua macam ayam-ayam boleh lah aku lawan
kalau semua cam selandak, macam mana?
eh apa hal aku google selandak xde pun gambar binatang selandak tu yang keluar.
*memang letih aku nak bunuh semut ni sekor-sekor.

6 comments:

little cart00n said...

kasi silat sama semut2 tu!
hahaha

diah said...

hahaha sekali dia bawak geng dia.

Amanda said...

hedgehop = landak.

selandak dgn landak sama tak?

diah said...

kahkahkah bukan selandak yang aku nak cakap. seladang.

Aimi Amira said...

aku rasa kena tanam ubat semutlah dalam rumah kita.

diah said...

emm dah abis sem pon. xguna kalo baru nak beli.