Monday, December 27, 2010

waaaa :((

perkara paling menyedihkan terjadi kat aku. pernah dengar tak orang cakap barang merajuk? macam kau nak gantikan dia dengan yang baru lepas tu dia terus rosak. penah dengar? kalau tak penah mungkin kau kena hidup lama lagi.
so benda ni jadi kat aku sekarang. aku memain je cakap nak tuka xperia, sekali terus rosak dan kemungkinan besar tak boleh repair. weh sayang gila aku kat hp aku tu. tak penah lepas dari tangan.
sama jugak dengan laptop, aku memain jugak cakap nak tukar kepada yang power sikit dari dia, terus crack skrin dia.
adoii mati la aku nak meng repair kau semua.

5 comments:

Hanz Lee said...

terjadi gak kat aku, mmg da lama pasang niat nak tukar fon tp tertangguh dan smlm baru sembang2 ngan aimi pasal baru dan akibatnya arini fon ak lemas dalam tempayan

I.A. said...

wa pun dah kena beb. sedih oh. ni nak beli fon baru ni (belum beli pun lagi ni); lepas tu mulalah keypad susah nak tekan. wuu... T~T

panggil aku sheh said...

oit.. adek kak wani kan?
hye.. sheh ni. yg pg tambun ritu. dah add diah kat fb. meh la jln2 tgk blog sheh.
http://thisisshehbellamy.blogspot.com

liyanaziz said...

diah, banyak kali yana kena macam tu... asal cakap nak tukar baru, mesti benda tu rosak.. ntah la.. mungkin kebetulan.. latest mouse! baru je acah2 nak beli baru, sekali terus rosak!!! muahahahahahahah

Aimi Amira said...

maybe lain kali kita patut simpan dalam hati je (: