Friday, March 4, 2011

entiti bukti

Dzia bagitau aku, dia rasa kecik gila masa ikut Mandy, Aima, Idham ngan Pian pergi tgk shortfilm.
biasalah dia bukan ahli kelab screening.
dia ahli kelab korea
tapi dia nak jugak merasa jadi budak film, so dia ikut je mereka berempat ni pergi solaris.
nak sebut solaris pun dia takut-takut.
sorang pun dia tak kenal masa pergi sana.
kecuali amir muhammad.
so dia ambik keputusan untuk banyakkan berdiam diri je hari tu.
sebab memang dia tak kenal sapa pun
Dia suruh aku baca cerita ni version orang lain,
aku tgk kemain semangat lagi
yang sorang 17 perenggan. sorang lagi 13 perenggan dan sorang lagi tak ketinggalan jauh 11 perenggan.

yang paling dia akan ingat incident dalam lif waktu balik.
memang dia ingat dia dalam filem seram2 macam seekers ke entiti ke.
aku nak cerita lebih pun tak brapa nak syok, sebab benda dah berlaku 5 tahun yang lepas.

saja nak melengkapkan korum. Dzia tak ada blog. dia mintak tolong aku.
aku bukan suka sangat ngan Dzia ni.
lembab je dia bercerita. orang susah nak faham pulak tu

kalau ada yang nak tau cerita penuh pasal diorang berlima ni baca lah entry meke ni

budak cute
pak busu
princess

3 comments:

Aimi Amira said...

"yang sorang 17 perenggan. sorang lagi 13 perenggan dan sorang lagi tak ketinggalan jauh 11 perenggan."
aku rasa segan >.<
princess, auww ! ~

liyanaziz said...

"aimi, tak payah nak duduk macam princess sangat la" (Diah, 2011). nampak aimi memang macam ala2 princess gitu..
korea korea korea.. bila lagi ada cerita baru?? heeeeeeeeee

muhamad ezham said...

kalau dibuku semua.
aku pasti ianya ada harga