Thursday, September 8, 2011

saya anak angkat roslan madun

"kekampungan" tak dinilai melalui cara kau berpakaian tapi dinilai melalui cara kau berfikir.

cilake r google ni. aku ingat pantun berkait macam pantun dekat majalah-majalah sekolah dulu tu. sbb google bagi contoh yang macam tu. puas la aku bagitau semua orang macam tu. kan dah bawak ajaran sesat. aku dah rasa heaven dah sebab ingat dah siap. rupanya salah. dah nak kena buat baru. fak !

seloka macam mana pulak? roslan madun bukan pakcik aku. mana lah aku reti berseloka.

cita-cita aku nak jadi suri rumah. maknanya aku tak payah la nak belajar tinggi-tinggi kan. malas la nak sambung degree. impian aku pun cuma nak dapat henpon xperia neo je. apa ni.

5 comments:

Aimi Amira said...

tak sabar tunggu kat kahwin rodiahalim

Rodiah said...

damn it !

Hanz Lee said...

sebok!
roslan madun bapak agkat ak lah

nana iliyanah said...

HAHAHAHAHAHAHAH

suziesanji said...

cita-cita nak jadi surirumah yang bergaji degree~~ hehe