Wednesday, October 26, 2011

makin banyak pilihan hidup yang makin susah nak pilih.

Kesian aku tengok lelaki-lelaki yang tulis status patah-patah hati kat facebook ni. Nak je aku reply balik, jom kapel dengan aku. hihi

* * *

macam mana nak hidup sebagai penulis? maksud nya jadi penulis yang berjaya. haha gelabah kan? tau dah. haih. eh serius, macam mana? nak jadi penulis tapi malas nak menulis. hmm...

* * *

aku menang tempat ketiga dalam sukan KARISMA kat Johor. main silat. tahap lebam aku sumpah dah macam budak kena dera. tapi aku cerita ni bukan nak mencari simpati. saje-saje je.

* * *

aku tengah menstabilkan kehidupan aku. yang mana, mula-mula basuh segala baju yang bawak balik dari johor. lepas tu kemas biilik. kemas rumah. lepas tu facebooking. facebooking. facebooking. facebooking. facebooking. facebooking. facebooking. facebooking. facebooking. facebooking. facebooking @_@

* * *

rasanya tengah angau. sampai dua kali terbawak dalam mimpi. hihi

* * *

yang pasti, matlamat aku dah tersusun. cuma tinggal bergerak je. lari betul dengan susunan sebelum habis belajar dulu. owhh dekat danau dah ada shopping mall baru bukak. standard jugak. 

4 comments:

Aimi Rosli said...

banyak kemajuan dalam hidup kau ni. haha.

Elie Lily said...

no 3? wow! hebat tu diah! :)

The Iki.Ali said...

yang first tu awesome. jom, Diah? XDDD

Rodiah said...

kemajuan kejadah aimi. haha

ili, hehe. tapi tak puas hati sebenanya.

tapi aku tak penah nampak pon status2 kau yang berunsur patah hati iki.