Monday, November 22, 2010

birthday + KARiSMA


gamba tak berapa clear. hp orang ;p

20/11/10 yang lepas adalah birthday aku ;]]]
weeee...
tapi aku ada dekat UiTM induk masa tu. ada karisma.
aku tak kisah sangat sambut ke tak. janji ada orang wish.
dan aku gila happy bila ada manusia ni hanta mesej birthday kat aku.
pendek je
tapi memang dah boleh buat aku senyum sampai pagi
nak kol, tapi biasa lah, rodiah kan pemalu. haha

eh kau ! tak wish lagi kan?
hanta mesej cepat. sekarang !!

ok ok. memandangkan aku baru habis silat, so mood silat tu tak hilang lagi
keputusannya
jeng jeng jeng
aku kalah. hehe. 4-1. separuh akhir, aku dapat by mula2. *aku tak tau la camtu ke eja by tu. lawan dengan budak Fatani N9 gak. aku kenal la budaknya.
kira star gak la.
terus menjadikan aku 'AJK kelab duka lara' haha

tapi memang tak boleh tahan la. tecungap-cungap aku. 3rd round aku asyik pandang penjaga masa je. bila dia nak tiup wisel. serius cakap aku memang dah pancit.
last aku main masa form 5 kot, 2008. haa lama tak?
tapi aku dapat la jatuhkan dia sekali. sekali je.
bongong.
pastu aku g men dekat pulak ngan dia, asyik kena tumbuk je.

lebam-lebam men silat perkara biasa.
dah macam kena dera pon ada gak. ;) tapi gua lek je. tak nak bengkak g main catur kan?
tapi overall best la jugak. 1st time aku masuk karisma kan. pengalaman.
dapat gak menambah koleksi baju sponser ;)
tapi sekali je dapat main. bengang gak aku.
bosan jadinya.
tunggu sampai 2 tahun nak main silat, sekali dah main satu game je. haha
silat je penyumbang pingat untuk Puncak. terbaik kan?
3 emas, 1 perak, 2 gangsa. game lain? terkandas di tengah jalan X__X *eh gua agak je

ok, gua nak rest. *bajet je.
eh siyes weh. bantal uitm keras ! sakit tengkuk aku jadinya.

4 comments:

liyanaziz said...

wahhhhhh... hebat la!! walau kalah semangat itu yang penting ye??? happy belated bday diah!!! ehehhehehehe..
pssssttt,, bangga sama diahh!!

little cart00n said...

selamat bersilat makcik!!

dan selamat hari jadi jgak..sori lmbat wish :)

4umyfans said...

selamat ulangtahun kelahiran buat kamu, rodiah...
weh2, teman di puncak alam ni, bantalnya lembut-lembut je untuk LiBK ni... hahhaiii...


entry best < http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/family-bahagia.html

zakiah binti Sadlan said...

hay diah. :)