Monday, November 1, 2010

too wen ti five.

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more"

Saya di tag oleh liyana aziz. semoga baca sampai habis ye yana ! hihi

1. Assalamualaikum
2. Waalaikumusalam
3. 25 random things kan?
4. so macam ni pun boleh kan?
5. lalala
6. ok, ok serius sikit.
7. nnt Yana Aziz marah
8. nama aku arwah nenek yang bagi
9. kalau biodata tengok je balik entry ni
10. lebih perempuan dari perempuan. hihi~
11. more practical than theory
12. nak boyfriend. HAHA!
13. akan jadi gila bila dengan orang yang rapat je
14. pemalu~ hikihkhik
15. aku serius ni!
16. masih mencari indentiti
17. ada banyak personaliti
18. wehh aku serius ni !
19. rasa seronok pulak buat benda ni
20. adoi dah 20 ke? nak buat banyak2
21. tak ada ramai BFF
22. orang KL tapi boleh jugak jadi orang N9. sebab sekolah sana 5 tawon
23. serius aku nak buat lagi banyak dari 25
24. gila glad lahir dalam Idrus family ni.
25. orang suka lupa kat aku.
26. takut gila babi kat lipas
27. abang aku cakap tak guna masuk tinju, silat watever lain, lipas takut gak.
28. eh dah 28 lah ! haha selonok lah. alang-alang sampai 30 jela.
29. baru berangan nak pegang ipad, tapi tak menang pulak.
30. saya obsess dengan korea !

penutup kata, saya suka buat benda ni. kihkih. jab, nak jadi poyo jab. ehem...i'll do whatever to make people laugh, because thats just the way i am. pehhh gila ahh gua speaking ! tah betul tah tidak !

tag orang pulak. taknak tag sampai 25 sebab nya taknak la.
1. nana iliyanah
2. salmo nella
3. najaa rosman
4. yana kimsoon
5. ayu
6. sue strella

8 comments:

little cart00n said...

pasni saham diah naik la..hehhe

diah said...

HAHAHA kejadah nya elie oii

liyana aziz said...

muahahahhaahha.. ni betul2 excited nak buat! kikiki.. tq diah! suka nombor 12.. nanti yana carikan ye?? kikiki

diah said...

haha best la yana. rasa nak buat sampai 100.
haaaa cari yang molek2 ! hihi

nana iliyanah said...

haha. kitesukelahawak ;p

LyNdA oDaH said...

time kasih ye kamu diah....
suke no 12 gak...nk 1??hehe

Anonymous said...

abg ngah : "makna nya dia dgr r yong time kita ckp 2, kahkahkah lmfao (guling2)"
kak yong : "hahaha, kompom r dgr 2.muka time 2 nak siyes, tpi hati membara jer..lmao"

4umyfans said...

tak pe diah. kalau nak belajar mahir bahasa Inggeris, belajar dengan kawan aku.

Gigi Puteh! haha