Sunday, November 7, 2010

game or not?


"Love Me If You Dare"

ada siapa-siapa yang dah tengok cite ni?
storyline dia sumpah best.
gila touching kot cite ni.
eh touching bukan la makna ni sad love story.
ni romantic comedy.
hmm kalau nak cite ni dtg la rumah, 3D14.
teman2 aku tgk movie sama-sama
memang seminggu ni aku movie-marathon. ok?

serius best wehh !



FYI ni cerita French~

5 comments:

Hanz Lee said...

aku pun suka citer nie...
jalan citer dye menarik..
aku suka lakunan hye joon dlm citer nie...hahaha

diah said...

ishhhh apa kejadah hye joon pulak?! ni cite french laa

liyana aziz said...

tolong download kan.. terima kasih..
lots of love, mrs lee..

Aimi Amira said...

nanti subuh-subuh aku datang nak tak ?
kul 5 aku balik lah.
tapi remaja yang bgn lmbt cool.aku nak jd cool.

4umyfans said...

diah, aku nak copy leh?