Friday, May 20, 2011

daddy's pets.

ayah aku pegi mancing kat laut mana tah. tiga hari. kalau orang putih mak ayah tak ada, dorang party. tapi aku tak lah nak buat party. aku cuma nak balas dendam kat binatang yang ayah aku ternak ni. sorry yah. kami adik beradik terpaksa. demi kesihatan kita sekeluarga.

oh ya kuantiti semut dalam minuman aku memang dah tak dapat nak kawal. dan aku memang malas dah nak kawal. lepas ni ingat-ingat kan aku nama korang apa ye. terima kasih. dan semut-semut ni bukan ayah aku yang ternak, tapi kami sekeluarga :)


2 comments:

Aimi Amira said...

kami dari pasukan animal lover ingin menahan anda.

Liyana Aziz said...

let's party! ahahahahahah... diah, baju depa x trima la, kasut dengan buku pun x.. ingat nak jual buku...
=(