Friday, May 6, 2011

hehe

aku rasa bila aku dah pandai main piano ke keyboard ke aku nak belajar semua lagu Bruno Mars. Eh kecuali lagu Just The Way You Are. Yang tu dah muak habis. Tapi tah bila tah nak reti main.


Emmm... aku rasa minah ni lawa jugak. comel laa. kulit bersih je. haaaa :p
eh ni takde kena mengena dgn video clip lagu2 bruno mars.  aku baru lepas stalk page minah fb ni.

oh ye. satu-satunya hp harapan aku dah terendam dalam air. aku pegi rendam seluar sekali dgn hp. baekk punya. sekarang guna hp sony yang bole jawab kol je, msg tak boleh bukak. stakat ni baru ada 5 msg je yang aku tak boleh nak baca. aku percaya 4 dari maxis. 1 dari mak aku.

ok, cuti ni aku plan nak belaja masak. stakat ni dah dua benda aku blaja. haha lepas tu plan nak pergi merayap sorang2. maklum laa, kawan tak ramai cam nana iliyanah korang. lepas tu plan nak tgk semua movie yang ada dlm pc. boleh tahan banyak dia. tapi cite korea pon banyak aku kena catch up ni. hmm...


9 comments:

ALI said...

wahhhh :) stalker. lol. nway, bruno mars best kan? jum practice lagu dia gne gitar? :)

nana iliyanah said...

minah yang kau stalk tu aku kan. sila jujur. aku memang tak kesah. btw, ko memang fakkk. aku ramai kawan. fullstop. kehkeh^^

I.A. said...

baru nak belajar masak? haha. dah 20 kot. :P

I.A. said...

@Alyssa: SEMUA orang suka Bruno Mars skarang. ahahah.

diah said...

ali: ececehh dah belajar gitar dah skg. hehe.

nana: err, muka kau bersih ke? takkan? so, bukan kaulah.

ikiali: takpe, orang kata its never to late to learn something kan?

Aimi Amira said...

aku tunggu video kau main keyboard kat youtube je ni

diah said...

heh tapi tak bercita2 nak post kat utube pon. sebab suara tak sedap. nnt jadi mcm si minah friday pulak.

Amanda said...

Hai nana. ehem ;p

nana iliyanah said...

hye manda. hauummm. kehkeh~