Wednesday, May 25, 2011

jiwa kacau

ma,adik dah tau result

ha brapa?

drop *mengeluh

macam mana boleh jadi camtu?

ntah la.

kau sambil lewa ni. kawan-kawan paling tinggi brapa?

paling tinggi taktau lah brapa. tapi 3 orang dekan.

gembiranya kalau dapat anugerah dekan. kau tak pernah dapat kan. kau tak tengok macam mana budak-budak dekan ni blaja?

aku diam je. dalam hati aku, entahlah, aku tengok dorang main rondes, cikupang, main gitar. sama je dgn apa yang aku buat.

6 comments:

Liyana Aziz said...

adik?? wah... heheheheheheh..
diah, jangan putus asa ok.. jangan jiwa kacau sangat, jangan down sangat.. semester depan ada lgi.. okeyh? =)

Aimi Amira said...

aku pun tadi down balik,
semalam dah ok.

aku = main cikupang sekali je, ronders duduk tepi, main gitar pffft.aku memang patut down

nana iliyanah said...

chill kawan. sem last ni buat betul2. jangan samakan kawan dengan kite okay. memahami tak? kehkeh^^

Hanz Lee said...

alaa...ak pun main gak sukan rakyat, main2 gak anta esainmen tp result camtu gak. klu ak x main tu sume pun sama gak result aku. so bukan sbb tu result ko terok. ni sbb ko x blaja. haha

ALI said...

paan nyer last statement sgt macam mendownkan. hahaha

Rodiah said...

eh aku xde salahkan sukan2 tu semua punca aku drop. saje je ni. nak serius pulak.